Tags

,

Scentchips

Vrouwen die van lekkere geurtjes in huis houden… OPGELET!

Maak je huis nog huiselijker met de vanuit Amerika overgekomen Musthave: Scentchips. Ik ben helemaal verkocht.

Scentchips zijn kleurijke, geurende kaarsjes in de vorm van blaadjes. De Scentchips zijn er in tientallen kleuren en geuren. Het leuke aan de Scentchips vind ik dat je de geuren kunt mengen, waardoor je je eigen persoonlijke geur kunt creëren.

De Scentchips bestaan uit natuurlijke geuroliën en plantaardige kleurstoffen. Ook worden de scentchips met de hand gegoten.

Je kunt de Scentchips als potpourri gebruiken door ze bijvoorbeeld in een leuke schaal te verspreiden of in een klein bakje op het toilet. De Scentchips kunnen ook worden gesmolten in een Scentbrander. Zo zorgen ze voor een intensere geur en verspreidt de geur zich binnen no-time door het hele huis.

Zelf gebruik ik voornamelijk het zelf gecreëerde mixje van Jasmine, Orchid, Sweet Pea & Magnolia. Wat ik ook een heerlijk mixje vind voor in de kleedkamer of in het toilet is Ocean, Clean Cotton & Rain.

Om het geurenfeestje nog leuker te maken zijn er nu ook Scentbars, Scentsticks, Scentcreams, Scentsoaps & Scentbags. Stuk voor stuk even lekker geurend. De Scentsoap is ook echt heel zacht voor de huid. Love it!!

With love ♥ S.

Advertenties