Tags

, , , ,

revenge infinity

 

“When everything you love has been stolen from you, sometimes all you have left is revenge.”

Revenge, de naam zegt het al. Wraak. Wraak is wat de hoofdpersoon, Emily Thorne, wil. Ik zal even kort het verhaal beschrijven zonder al te veel prijs te geven.

Het verhaal speelt zich af in de Hamptons, waar alles draait om status en waar men bereid is over lijken te gaan. Emily Thorne is eigenlijk Amanda Clarke, de dochter van David Clarke. David Clarke is door mensen die hij vertrouwde in een valkuil geluisd en ten onrechte veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Vervolgens is hij in de gevangenis vermoord. Emily was nog een klein meisje en is na diverse pleeggezinnen in een jeugdgevangenis terecht gekomen.

Wanneer Emily vrijkomt ontvangt zij de erfenis van haar vader en een doos met spullen van haar vader waaruit blijkt dat haar vader een onschuldige man is. De doos vormt voor haar een map die haar de weg wijst om wraak te nemen op iedereen die betrokken was bij de veroordeling en dood van haar vader. Emily keert terug naar de Hamptons en neemt één voor één wraak op alle betrokkenen.

Ik ben inmiddels bij aflevering 6 van seizoen 3 en nog steeds niet uitgekeken. Spanning, moord, verraad, liefde, lust, bedrog en natuurlijk wraak zijn de elementen die ervoor zorgen dat deze serie enorm verslavend is. En dan heb ik het nog geeneens over alle mooie mannen die van het beeld af spetteren..

Kortom, echt een must see!!

With love S.

Advertenties