Tags

, , , , , , , , , , ,

h1

Broodjes, slagroomsoesjes, thee en andere lekkernij!

Dat zijn belangrijke benodigdheden voor een high tea.

Met een high tea komen een paar van onze favoriete dingen bij elkaar:  thee, vriendinnen, eten, kletsen en heel veel lachen.

De bedoeling was om het groots aan te pakken. Door wat nare omstandigheden kregen we dit niet meer voor elkaar.  Maar omdat we het perse door wilden laten gaan, hebben we wat geïmproviseerd. Wat resulteerde in een half low budget high tea met alles erop en eraan.

De melkflesjes hebben wij besteld bij The Sweet Table Shop (http://www.sweettableshop.com/) Hartstikke leuke site! We gaan hier zeker weten vaker bestellen. De tags en de rietjes komen hier ook vandaan. We hebben zelf een lintje om de flesjes gedaan en een tag erop geplakt. Wat ook leuk is om te doen is een tag zelf maken met motiverende teksten voor je gasten. 

H2h3Zelfs de mini krijtbordprikkers hebben we hier vandaan; deze hadden we natuurlijk ook makkelijk zelf kunnen maken.

 h4h5h6

Zelf gemaakte theekopkaarsjes. Hiervoor zijn wij naar een tweedehandswinkel geweest. We konden hier de kopjes en schotels kopen voor 50 cent per stuk. Thuis hebben we wat kaarsen gesmolten en het kaarsvet in de kopjes gedaan met een lontje in het midden. Het resultaat is super. Ziet er ontzettend leuk uit, helemaal top voor een high tea, maar eigenlijk ziet het er altijd wel leuk uit!

h7

Uiteraard konden de lekkere verse thee’s niet ontbreken. Aan smaken geen gebrek. 

  h8

Een theebloem van Simon Levelt (http://www.simonlevelt.nl/) is een echte aanrader! Het is lekker en ziet er ontzettend leuk uit.

h9h10

Ook hadden we theehartjes. Deze zijn toch zo schattig.

Nog wel even in een theebakje of zakje doen natuurlijk maar zeg nou zelf, deze wil je toch gewoon in huis hebben? Deze hebben we besteld bij:hlogo

Nog zo’n ontzettende leuke site met heel veel hebbedingetjes, want bij alleen thee bestellen is het natuurlijk niet gebleven.

h11

Uiteraard kunnen lekkere hapjes niet ontbreken bij een high tea.

Lekkere sandwiches, wraps met gezonden dingen en vooral veel lekkere zoete hapjes zoals soesjes, tompoezen en brownies.

Wat wij dachten dat te simpel zou zijn, maar het zag er uiteindelijk heel erg fancy en gezellig uit.

h12

We hebben ons kostelijk vermaakt en hebben weer lekker qualitytime met onze vriendinnetjes gehad.

Super!!

With love N & S.

Advertenties