Tags

, , , , , , , ,

Bij dit winterse weertje hoort natuurlijk ook een lekker winters drankje! Ik vond het tijd voor iets nieuws, iets winters, iets zelf gemixt het liefst, maar wat!?!

Van de zomer heb ik wat limoentjes en wat suiker in de wodkafles gedaan, dit twee weekjes laten staan en smullen maar. Natuurlijk kan je ook gewoon wodka met een limoensmaakje kopen, maar het is toch veel leuker (en lekkerder) om het zelf te maken?! Super simpel en ik dacht hier moeten we meer mee kunnen.

Na een beetje Googlen en brainstormen ben ik tot het volgende resultaat gekomen:

dr1

Ik heb een lege wijnfles gevuld met wat suiker, ingesneden cranberry’s, blauwe bosbessen en twee limoentjes. Hier heb ik wat goedkope wodka bijgegoten en de kurk erop gedaan. Zo gedaan en nu is het een kwestie van laten staan, wat ik heel moeilijk vind want ik ben echt super benieuwd naar hoe het gaat smaken. Het plan is om de fles kerst met vrienden te openen en er met zijn allen van te genieten, maar ik zou ik niet zijn als ik niet al stiekem even zou hebben geproefd. I love it hihi. Het is echt heel fris en zoet tegelijk. Dit zou nou echt een “stap-drankje” moeten zijn. Al heb ik het idee dat je er wel redelijk snel teut van wordt…
Je kunt dit of course met van alles doen! Ik wil het ook nog een keer met perziken doen en heb ook al zitten denken aan iets met sinaasappel en kaneel.
Kortom een echte aanrader! Ik vond het ontzettend leuk om te maken, het is easy-peasy, het is lekker en het staat ook nog eens heel erg leuk:

dr2Mocht je dit nou teveel werk vinden maar het wel een leuk idee vinden dan zijn de Borrl flessen (www.borrl.com) misschien een leuk idee. Ik ben erbij gekomen via een collegaatje en heb drie Borrl flessen gebruikt als cadeautjes (TIP: kerstcadeautje!). Echt een ontzettend leuk concept. Een Borrl fles kost € 11,95 en dan krijg je een grote glazen melkfles met daarin de ingrediënten waarmee je zelf een likeur kunt maken. De flessen zijn er in vier smaken dus voor ieder wat wils!

With love ♥ S. 

Advertenties