Tags

, , , , , ,

Ok… SPRINTJE NAAR DE GALL & GALL!!!!

Vorige week was ik eventjes in de Gall & Gall en daar spotte ik de Aviva Cava Gold! Het is een lichtzoete cava waaraan een goudstofje is toegevoegd. Hoe tof! Als je de fles voor het eerst ziet terwijl hij al even stil staat, zie je niks bijzonders… Totdat je de fles pakt en heen en weer beweegt! De goudstof zweeft door de cava heen en geeft een super speciaal effect!!! Het is niet eens alleen zo dat de cava goud kleurt, maar de goudstof blijft door de fles heen zweven.

Echt sprookjesachtig!

image

Perfect voor de feestdagen dacht ik! Hoe fancy wil je het hebben?!

Ik heb vervolgens één fles gekocht en heb deze afgelopen dinsdag met drie vriendinnen (waaronder N.) even geproefd! Het lichtzoet is ZOET. Maar.. niet vervelend zoet. Wij zijn allemaal droge wijn drinkers, maar dit smaakte wel! Ik zou het niet de hele avond drinken, maar lekker na het eten! Of bijvoorbeeld op een speciaal momentje. Inmiddels heb ik nog drie flessen gehaald voor kerstavond… De cava blijft zelfs schitteren na het inschenken! De goudstof gaat gewoon hoppakee mee je glas in! Echt heel leuk!

Nu kwam ik er na wat Googlen achter dat er ook nog een zilverkleurig en roze variant is!! Helaas verkochten de Gall & Gall winkels bij mij in de buurt deze varianten niet..

image

Heb je nou zoiets van, wat bedoelt ze toch in godsnaam?! Wat ik overigens heel goed begrijp, want het is best lastig het effect te beschrijven en al helemaal op een foto te krijgen.. Bekijk dan even dit Youtube filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=Cma9yOgys4k

Magisch toch?!

With love ♥ S.

Advertenties