Tags

, , , , , , , , , ,

“Life is not a romance novel.”

scandal_2012_624x351Ja hoor, het is weer zo ver… Ik ben weer verslaafd aan een nieuwe serie. Scandal!

De serie wordt sinds 23 december 2013 uitgezonden op Net5, maar ik kijk altijd via het internet. Ik ben iets te ongeduldig om een week op een aflevering te wachten… Ik ben nu al bijna beland bij het einde van seizoen 2. Toch handig als je nooit kan slapen en (gelukkig) niet zoveel slaap nodig hebt… Tenminste tijd om de series bij te houden!

Scandal is een politieke thriller met een vrouwelijk tintje. De serie is bedacht door Shonda Rhimes, die ook het brein is achter onder andere Grey’s Anatomy.

De serie draait om Olivia Pope. Olivia is advocaat en was media adviseur van de President van Amerika gedurende de verkiezingen en iets daarna. Wegens persoonlijke omstandigheden (lees: ze deed het met de president) heeft zij het Witte Huis verlaten en is haar eigen praktijk gaan opzetten: Olivia Pope and Associates.

Olivia Pope and Associates is niet zomaar een advocatenkantoor. Het is een crisismanagement-advocaten-kantoor. Olivia en haar medewerkers proberen de reputaties van belangrijke personen te beschermen door hun geheimen te verdoezelen of verdwijnen of gerechtigheid te behalen. Dit alles in verband met het Witte Huis en dan met de nadruk op de president…

Dit klinkt allemaal nog niet zo spannend, maar geloof me; door de verschillende verhaallijnen en de omstandigheden eromheen; SPANNEND!

“I’m a gladiator in a suit. Because that’s what you are when you work for Olivia.”

Intriges, verraad, geheimen, liefde, lust, moord, terrorisme, fraude, politiek: MUST SEE!

With love ♥ S.

 

Advertenties