Tags

, , , , , , , ,

Happiness

Dit leuke kaarsje heb ik (S.) laatst gekocht bij de Xenos voor maar iets van 2 euro. Een koopje! Ik hou van koopjes!!!

Buiten dat ik gewoon simpelweg gek ben op kaarsjes en het ook nog eens een geurkaarsje is, vond ik de tekst op het glas wel erg mooi en inspirerend.

Happiness is a way of life

Ik ben het hiermee volledig eens en geloof hier ook echt in. Hoe naar de gebeurtenissen in je leven ook zijn, hoeveel dingen er ook tegen zitten; gelukkig zijn is een manier van leven. Het heeft allemaal te maken met hoe je dingen aanpakt, met dingen omgaat, hoe je in het leven staat, waar je bij stil staat en waar je van geniet. Dit klinkt misschien heel simpel en ik wil echt niet beweren dat het heel simpel is om heel erg gelukkig te zijn en dat het mij altijd lukt, maar ik denk wel dat een heel groot deel bij jezelf ligt.

Ik denk dat geluk in heel veel dingen zit. Voor mij is dit in ieder geval wel zo. Ik kan genieten van hele kleine momenten. Genieten van de mooie dingen in het leven. De geluksmomenten de nare dingen laten overschaduwen.

Om Bob Marley maar even te citeren: “Love the life you live and live the life you love.”.

Voor ons is dit een mooi moment om de “Happy moments” / “Lichtpuntjes” te introduceren.

We zullen een wekelijks terugkerende blog hierover posten. Hierin zullen wij onze Happy moments van de week met jullie delen, hoe groot of klein ze ook zijn.

We zouden het super leuk vinden als jullie met ons mee doen!

Stuur je happy moment naar ons (infinitylifestyle@hotmail.com) en wij zetten deze in onze wekelijkse blog.

Hopelijk kunen we dan met z’n allen zien dat er zoveel mooie dingen zijn om je geluk in te vinden, zo kunnen we allemaal happy zijn!

With love N & S. 

Advertenties