Tags

, , , , , , , , , , , , ,

3 maanden IL 1

Don’t tell people your dreams: show them!!!

Trots! Dat zijn wij! Trots op ons! Trots op Infinity Lifestyle! We genieten er zo ontzettend van. Heerlijk om ons zo bezig te houden met het bloggen en wat super fijn dat we steeds meer volgers en positieve reacties krijgen!

We bloggen met zoveel liefde, plezier en enthousiasme en hopen dat we dit op jullie over brengen! Deze op hol geslagen fantasie is nu wel echt werkelijkheid geworden!

We hebben nog een hoop in the pocket! Zoals we al aangaven toen we één maand bestonden (https://bloginfinitylifestyle.wordpress.com/2013/11/21/1-maand-infinity-lifestyle/) hebben we nog een heel mooi en groot project wat we willen opstarten. Wegens diverse omstandigheden in onze privésfeer is dit project helaas nog niet online, maar wij kunnen jullie verzekeren dat het niet lang meer zal duren.

Inmiddels hebben we nog wel tien projecten verzonnen en tientallen onderwerpen, DIY’s, kleine projectjes en noem maar op voor onze blog, Infinity Lifestyle!

We zijn ambitieus en vol verlangens! Groot worden, dat is wat we willen. We willen jullie en hopelijk nog veel meer aankomende volgers verblijden en vooral blijven verblijden met ons enthousiasme.

We simply love it en we hopen jullie ook!

Cheers!!!

With love N & S. 

Advertenties