Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Weer een week verder! Om eerlijk te zijn: anderhalve week… Sorry voor de vertraging! Jeetje, wat vliegt de tijd weer zeg! Voor we het weten zit de eerste maand van 2014 er alweer op!!! Natuurlijk delen we deze week weer onze happy moments met jullie en hopen wij dat jullie ook een heleboel happy moments hebben beleefd!

Onze happy moments:

S:

– Vorige week vrijdag hebben we zo’n leuke stapavond gehad. Wij (N. & S.) zijn samen met onze vriendinnen even goed, maar dan ook echt heel erg goed, gaan stappen. Wat begon bij een onschuldig wijntje in Van Zanten eindigde om zes uur ’s ochtends met twee lege flessen wodka en pijn in onze voeten bij Café De Vrienden Van. Daar tussen in zijn we nog gezellig sushi wezen eten bij Sumo, hebben we nog wat drankjes in Van Zanten gedaan en zijn we ook nog cocktails gaan drinken in Stockholm. What a night, what a night. Was een topper!!! We hebben er een heel veel herinneringen bij. Ook is onze lieve goede zeeman nog van de partij geweest!

Happy moments week 3 - 1– Zaterdag heb ik lekker uitgebrakt en vervolgens bij paps gegeten! Ik zie hem echt veel te weinig helaas… Maar dan is het wel weer fijn om weer even bij hem te zijn. Sowieso ook heel fijn om niet zelf te hoeven koken. Koken… dat is iets wat ik deze week niet veel heb gedaan… haha.
Happy moments week 3 -2– Zondag heb ik Feyenoord zien winnen in het clubhuis onder het genot van wat Radler’s! Altijd fijn. Over afgelopen woensdag wil ik het niet hebben. Haha.

– Om de zondag nog beter te maken hebben we met een groepje vrienden heerlijk, maar dan ook echt heerlijk, gegeten bij een vriend van ons. Als hij kookt is het altijd alsof je in een sterrenrestaurant zit… Genieten!

– Ik heb Lisa’tje ook weer gezien! Het is zo’n heerlijk poppetje! Echt zo lief en zo onwijs grappig. Ik word gewoon altijd direct blij als ik haar zie. Ik weet gewoon zeker dat ze later zo’n tof, lief en prettig gestoorde vrouw wordt. Dat heeft ze van haar moeder he!haha.

– DIY’S! Lots of them! Ik ben er hard mee bezig!

– Het (indrukwekkende) boek Toen ik je zag heb ik uitgelezen! Hierover komt zeker weten nog een blog online!

– Na drie dagen niet slapen en migraine heb ik eindelijk weer eens heerlijk kunnen bloggen. Ik kan er echt van genieten om in de loveseat voor het raam met mijn laptop te zitten en heerlijk te genieten van een halve liter kop thee. Enjoying life!!!

– Ik heb deze week van een guilty pleasure genoten… Ik heb ongegeneerd onder de douche staan zingen en dansen. Ssst, niet verder vertellen hoor…hihi.
Happy moments week 3 - 3– Ook heb ik heerlijk genoten van een (zoals een vriendin het noemt:) prinsessenavondje! Maskertje op mijn gezicht, kuurtje in mijn haar, nageltjes gelakt, wenkbrauwtjes geëpileerd, even gebadderd: me time!

– Ik ben langzaam begonnen (lees: heel langzaam) aan het opruimen van mijn kledingkast. Dit doe ik echt veel te weinig… Ik heb pas twee planken gehad, maar ik was nu al verbaasd over wat er allemaal wel niet lag… Mijn doel is voor de lente klaar te zijn met mijn kast en overtollige kleren weg te geven!

– Het vriendje heeft maandag ook heerlijk voor me gekookt met de Römertopf. Wat zorgt die Römertopf toch voor heerlijke smaken en zo gezond! Natuurlijk waren de heerlijke smaken vooral aan het vriendje te danken! Jammie! Op de Römertopf kom ik nog een keer terug!

– Afgelopen donderdag zijn we naar de Vrienden van Amstel geweest in de Ahoy! Gezellig gegeten met een groepje om vervolgens flink te feesten. Dieptepuntje was dat ik er in de metro achter kwam dat ik de kaartjes vergeten was. Voor mij als controlfreak en als degene die juist altijd de pot, de kaartjes, enzovoort bij zich moet houden een grote schok waar ik nog steeds verbaasd over ben en van baal. Maar goed, het is allemaal gelukkig goed gekomen haha. Het feestje zelf was heel gezellig! Een heerlijk avondje gehad. Veel dansjes, zang en drank! Ik ben nog steeds schor…. Om nou te zeggen: hier moet je geweest zijn, dit is zo’n goed feest, bijzonder: not! Don’t get me wrong: ik heb een GEWELDIGE avond gehad op een heel erg leuk feestje, maar er zijn gewoon betere feestjes! Het was  ook een beetje een teleurstelling vergeleken met de kwaliteit en de show van twee jaar geleden. Misschien is het ook wel omdat wij best regelmatig dit soort feestjes bezoeken en dit niet echt eruit sprong zeg maar. Maar wel heel gezellig en leuk om met een gezellige groep te doen! Gezellige muziek, leuke sfeer en heeeeel veel bier! Haha. Je kunt het een beetje vergelijken met een groot café waar live optredens zijn. Dus hou je van gezelligheid en heb je een gezellig groepje wat met je mee wil: gewoon een keer doen!
IMG-20140124-WA0004– Vrijdag ben ik met twee hele leuke maffe vriendinnen die ik niet zo vaak zie een dagje naar Amsterdam geweest. Hi-la-risch! Op de een of andere manier beleven we altijd van alles. Lekker wijntje gedaan op de wallen, naar Madame Tussauds geweest (waar ik met al mijn charmes Simon heb verleid) en we hebben onze ogen uitgekeken in het prostitutiemuseum! Heel bijzonder… We hebben heerlijk Grieks gegeten op het Rembrandtplein en onwijs gelachen in een te kleine fietstaxi. Topdag!
IMG-20140124-WA0007IMG_8023412448859Hmm… lijkt wel een week vol drank dit… haha. Nu maar weer het burgerlijke leven in!!!:)

N:

Wat een week weer, wat een top week.
Ik heb me net rot gelachen.

– Ik drukte mijn Macbook aan en ga even wat thee pakken, toen ik terug kwam had ik een heel nieuw plaatje op mijn scherm. Haha. Hoe het er komt? Ik heb geen idee!!
happyweek3nanfoto1

– Zoals S. als zei zijn we vorige week vrijdag de stad eens flink onveilig gaan maken. Dit was alweer veel te lang geleden, en het was fantastisch.

Ik heb er echt van genoten. Als moeder zijnde voel ik me toch vaak schuldig als ik de dag erna dan wil uitslapen en nog beetje moet bijkomen van al dat alcohol. Maar het was het wel waard!! Eten, gezelligheid, cocktails, wijn, wodka, gezelligheid, dansen, gezelligheid & gezelligheid!! Een toppertje dus!

Een grappig momentje was dat we om 5 uur s’ nachts Kees Tol tegen kwamen in Café De Vrienden Van. Hij was bij de Vrienden van Amstel (hoe toepasselijk) concerten geweest en kwam hem even aftoppen. En dat heeft hij goed gedaan, er was geen rechte lijn meer in te krijgen. Haha zo te zien had ook hij een super leuke avond.

– De dag erna was ik wel wat van slag moet ik eerlijk zeggen. Om een beetje bij te komen hadden we besloten even door het parkje te lopen en dan even een boodschapje te doen.

We hebben een stukje gelopen en zijn de eendjes eten gaan geven. Ze kwamen haast bij Lisa op schoot dus zij vond het geweldig.

Om ze niet weg te jagen kon ik me niet bewegen, dus helaas geen foto.

– Zondag hebben we lekker rustig aan gedaan.

We hebben met z’n drietjes Puss in boots gekeken! Wat een grappige film. Super film voor een zondagmiddag relax momentje.

En s’ avonds zijn we zoals S. al zei met een groepje bij een vriend wezen eten. Heerlijk gegeten. Wat een chefkok, en het lijkt allemaal zo makkelijk als hij het doet. Ik ben er jaloers op.

– Maandag = mama dag, dus dat is altijd een happy moment. Een dagje moeder en dochter. We hebben lekker gespeeld en getekend. Tekenfilms gekeken en beetje gesnoept.

Tot Lisa zich verveelde, ze wou een tent. Dus je wat doe je dan? Je maakt een tent.

De details van de tent volgen want hij is nog niet helemaal af maar wat is hij nu al mooi he?
happyweek3nanfoto2– We hebben een heerlijke date night gehad thuis. Het huis vol kaarsjes en The Hungergames: Catching Fire op.

Een goede film, dat zeker, maar wat een rot eind zeg.

– Wat ook zo’n heerlijk klein happy moment was: ik heb lekkere nieuwe verse thee gekocht! Happy!
happyweek3nanfoto3happyweek3nanfoto4happyweek3nanfoto6Komende week ook weer genoeg om van te genieten!

With love ♥ N. & S. 

Advertenties