Tags

, , , , , , , , , , , , , , , ,

maandag positief 1

Elke week posten wij Motivational Monday, net zoals vandaag, en we zullen dit ook zeker blijven doen! De maandag is zwaar!!! Het weekend voorbij, de wekker gaat weer, een nieuwe (werk)week voor de boeg: iedereen kan wel wat motivatie op de maandag gebruiken!

Toch zijn er ook wel wat positieve puntjes aan een maandag! Ik heb er hier een aantal voor jullie opgesomd:

– Een frisse start! Ja, het is cliché, maar wel waar! Een nieuwe week voor de boeg! Nieuwe ronde, nieuwe kansen! You don’t need a new year to make a change, you only need a Monday!

maandag positief 2
– Op de maandag kan je op je gemak even rustig stilstaan met een glimlach bij wat je het weekend allemaal voor leuks hebt gedaan en meegemaakt! Even lekker nagenieten! Op dinsdag is dat al achterhaald, dan is het weekend tenslotte al zó lang geleden!

– Maandagen zijn naar. Iedereen weet het. Dit is dus de ultieme dag om lekker te klagen over van alles en nog wat! Over hoe zwaar je het wel niet hebt, hoe je alweer toe bent aan het weekend: gooi het er allemaal maar uit! Dan kan je op dinsdag weer positief uitkijken naar het weekend, dewelke dan alweer een stuk dichterbij is!

– Een maandag betekent dat een nieuwe week is begonnen en naast nieuwe kansen mag je er ook best even bij stilstaan dat je weer een week hebt overleefd hoor! Hoera!

– Maandag begint met een M. Er zijn zoveel mooie, lekkere en leuke dingen die met een M beginnen! Mooi, Meer, Mogelijkheden, Muziek, Minstens, Maximaal, Mannen, Makkelijk, Make-up, Maf, Mode, Macaroni, Manicure, Mama en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan! Hoe kan de maandag dan niet mooi zijn?!

Er zijn gewoonweg heel veel mooie dingen aan iedere dag! En als je hebt zwaar hebt op maandag, bekijk het dan eens positief! Er zijn ook heel veel mooie dingen aan maandagen!

Gebruik elke maandag, of beter gezegd elke dag, om dichter bij jezelf en de geliefden om je heen te komen. Gebruik de dag om dichter bij je passie te komen en/of je passie(s) uit te voeren. Feel the day, enjoy the day & make it a beautiful day!

THE WEEK STARTS ON MONDAY SO SUCK IT UP AND HAVE A GREAT DAY! IT IS YOUR CHANCE TO SEIZE THE WEEK!

maandag positief 3With love ♥  S. 

 

Advertenties