Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

WEER een week voorbij! Time really flies when you are having fun! Dit was voor onze happy moments blog een kort weekje, maar wel vol mooie dingen!
Happy moments week 4 - 1S:

– Ik slaap slecht. Heel slecht. Zo slecht dat ik nu zelfs een slaapdagboek moet bijhouden en nog meer van dat soort dingen. Hierover zal ik nog een blog posten! Om mijn slapeloze nacht nog eventjes iets fijner te maken lag vriendjelief een paar dagen terug ook flink te snurken. Heel erg fijn. Ik ben op mijn zij met mijn gezicht naar hem toe gaan liggen en heb heel fijn zijn neus dicht gehouden, met zijn haar gespeeld en vooral naar hem liggen kijken. Terwijl ik dat deed ging ik in gedachten even langs ons, langs ons mooie leven samen. En toen ik erover na dacht bedacht ik me dat het best bijzonder is dat ik iedere keer als ik naar hem kijk, zelfs als ik hem kan wurgen, mijn hart nog steeds een keertje overslaat en ik een dromerig verliefd gevoel krijg van binnen. En dat na vijf jaar! Echt een heeeeel mooi happy moment voor mij!!!
Happy moments week 4 - 2– Zaterdagavond ben ik naar de verjaardag van mijn tante geweest. Heel erg gezellig. Zulke lieve gezellige gekke mensen. We hebben heerlijk wat wijntjes gedronken en gekletst!

– Na de verjaardag van mijn tante ben ik nog even langs het clubhuis geweest. Ik had natuurlijk al wel wat wijntjes op, maar niet zoveel dat ik echt aangeschoten of iets was. Dit in tegenstelling tot werkelijk iedereen in het clubhuis haha. Ik hoorde buiten al de happy hardcore en toen ik binnenkwam was iedereen aan het dansen. Je snapt het: ik ben dus heel snel mijn achterstand gaan inhalen en we hebben nog een aantal uur van de gezelligheid genoten.

– Ik heb heerlijk in de loveseat zitten lezen in het nieuwe boek van Saskia Noort: Debet. Ik ben nu op pagina 62 and I LOVE IT! Lekker kopje koffie erbij! To be continued…
Happy moments week 4 - 3– De tassen voor de wintersport zijn zo goed als gepakt!! YAY! Nog maar 13 nachtjes slapen!!! Ik hoef alleen nog maar een paar kleine dingen in te pakken. Ready, steady: GO!

– Dieptepuntje: ik heb de blender kapot laten vallen. BAH! Hoogtepuntje: ik heb een nieuwe! En hij is fancy!!! Jeej! Komt nog een stukje over!

– Ik heb een grote schoonmaak gehouden! Heerlijk. Zeker zo vlak voor een vakantie. Even weer alles fris en fruitig. Love it!

– Ook heb ik heerlijk gekletst en thee gedronken met een goed vriendinnetje wat ik niet zo vaak zie. Ondanks dat ik haar zo weinig zie is het altijd goed en kunnen we werkelijk alles bespreken. Even genieten was het! Zal nu wel weer heel lang duren voordat ik haar zie haha.

– Vriendjelief en ik zijn deze week ook even naar de markt geweest. Ja, je leest het goed! De markt. Ik vond de markt toen ik klein was altijd erg leuk, maar de laatste jaren ben ik er niet meer geweest. Te druk, te chaotisch en ga zo maar door. Ik had wat knutseldingen nodig en toen opperde mijn vriend de markt. Dit leek me wel heel leuk. Op de drukte en alle duwende mensen en kinderwagens na dan. Ik moest ook echt ontzettend lachen toen ik deze foto op Facebook zag.
marktHet klopt echt… Ik snap het ook gewoon niet. Ik ga dus echt niet opzij als je tegen me aan staat te duwen hoor… haha. Maar goed, we hebben echt super veel groenten en fruit gekocht voor super weinig geld en het smaakt allemaal ook nog eens super lekker: SUPER! Haha.

– Oh en ik heb zo verschrikkelijk veel geblogd! Echt zooooo fijnJ

– En ik durf eindelijk te zeggen dat ik bijna klaar ben met de studie! Laatste loodjes!

– Onze kater is een beetje gay… Ja, echt. Zo heeft hij hoogtevrees, als ie wil spelen met een van de anderen is hij het mietje en gaat hij met zijn kont naar de ander toestaan en hij praat en moppert. Ook speelt hij met tampons. Do I need to say more?! Nu heeft hij weer iets nieuws… Hij heeft mijn make-up kwast gestolen en sindsdien zijn hij en mijn make-up kwast onafscheidelijk… Cutie!!!
collage_20140130111232123

Wat een TOPweek!

N:

Yeah het was weer genieten deze week! Voornamelijk van de “kleine” dingen!

– Zoals gezegd zijn we vorige week donderdag bij de Vrienden van Amstel geweest, wat super leuk was. De volgende ochtend ging echter gewoon mijn wekkertje weer om 6 uur dus vrijdag avond lag ik uitgeteld op de bank, filmpje gekeken en vroeg naar bed! Was mij very very happy maakte!!

– Op zaterdag zijn we met z’n drietjes even gaan winkelen in Zoetermeer! Leuke stad om te winkelen. Paar leuke kleertjes gekocht voor mn moppie!!! Heerlijk geluncht, waar Lisa naar iedereen aan het zwaaien was en iedereens hart gestolen heeft. De gehele tijd hebben mensen ons aan zitten kijken om te kijken wat Lisa aan het doen was, ietsjes ongemakkelijk wel

– Zondag hebben we een relaxt dagje thuis gehouden. Wat huishoudelijke taken want dat moet ook maar gebeuren maar verder lekker rustig aan. We hebben de mooie tent nog geverfd….. dat ging wel goed! happymomw4nan1

– Maandag, tja jullie weten het, maandag is mamadag, en wederom happy! We hebben van de poes even een feetje gemaakt, iets wat de poes wel wist te waarderen! happymomw4nan2

– Dinsdag ben ik ben mijn werkdag begonnen met een heerlijke latte machiatto van de Coffee Company! Heerlijk en het ziet er zo leuk uit! (I think he loves me! ) happymomw4nan3

– S’avonds  kreeg ik een super leuk pakketje bij de post van trendyspeelgoed.nlhappymomw4nan4

– Woensdagochtend werd Lisa heel vroeg wakker. Ik haalde haar uit bed en liet haar lekker even spelen terwijl ik mezelf aan ging kleden. Opeens hoorde ik haar niet meer, iets wat meestal betekent dat ze iets aan het doen is wat eigenlijk niet mag! Maar nee dit keer niet. Ik vond haar intens kroelend met haar grote beer in de stoel! Heel schattig!!!happymomw4nan5

– Een ander super super superrrrr happy momentje van deze week/dag is dat wij meer dan 200 volgers hebben! Iets waar we super blij mee zijn en jullie allen ook erg dankbaar voor zijn!

– Het is donderdag wat betekent…. mijn laatste werkdag voor mijn vakantie! Even een weekje met de familie er tussen uit. Simpel lekker weg in Nederland! Hutje op de hei idee! Nog eventjes stress met inpakken enzovoort, maar het mag de vakantie pret niet druk! We hebben er zin in!!!!!

With love N & S.

Advertenties