Tags

, , , , , , , , , , , ,

De huid van mijn gezichtje heeft het altijd maar zwaar in de winter. Zeker tijdens en na de wintersport. Mijn huid is dan zo verschrikkelijk droog op sommige plekjes! En het vervelende is dat ik van heel veel crèmes juist een nog gevoeligere huid krijg. Very annoying!

Ik heb nu de oplossing gevonden!

De nachtcrème voor de (zeer) droge huid van Biodermal. collage_20140113225052338Je suis heureux! It works! Als ik mijn huid wat stugger of wat droger voel worden smeer ik ’s avonds voor het slapen gaan en dun laagje van deze crème op en ik word wakker met een super zacht gezichtje! Nooit geweten dat een crème zo goed kon helpen! Ik gebruik het geeneens elke dag. Bij lange na niet. Ik denk dat ik het maar één keer in de week ongeveer doe, maximaal twee keer. Alleen als ik het voel. Maar dan nog helpt het direct!

Het is wel een wat dikkere crème. Je moet hem wel echt even goed uitwrijven. Hij smeert niet zo soepel. De crème wordt ook speciaal aanbevolen voor de gevoelige huid en de crème is ook nog eens hypoallergeen, parfum- en alcoholvrij!

De werking volgens Biodermal:
– Plantaardige druivenpitolie vult de tekorten aan van de zeer droge huid
– Huideigen lipiden versterken de natuurlijke huidbarrière en geven de huid extra verzorging en bescherming
– Candelillawas en bijenwas voeden de huis intensief en maken haar zacht en soepel
– Vitamine A stimuleert de celvernieuwing, zodat de nachtelijke periode van herstel optimaal benut wordt

Sowieso begin ik Biodermal steeds meer te waarderen. Ik heb een aantal jaar geleden in mijn vinger gesneden. Vinger hing een beetje los, lang verhaal, gaat erom dat ik een groot litteken heb op mijn vinger. Ik heb ongeveer twee jaar regelmatig de litteken crème van Biodermal erop gesmeerd en het litteken valt echt totaal niet meer op. Natuurlijk vervaagt een litteken ook wel een beetje uit zichzelf, maar de crème heeft er zeker aan bijgedragen!

Ik heb dus wel echt het gevoel dat Biodermal werkt! Ik kan de nachtcrème ook zeker aanraden als je een droge en/of gevoelige huid hebt! Het is echt een toppertje! Musthave for me!

With love ♥ S. 

Advertenties