Tags

, , , , , , , ,

14 kilo geleden vond ik mezelf veel te dik en was ik hard opzoek naar een wonder dieet. Een goed gezond wonder dieet bestaat natuurlijk niet. Maar toch heb ik iets gevonden wat behoorlijk in de buurt komt.

Prodimed heet het. Het is alleen verkrijgbaar via een diëtiste.

http://www.prodimed.nl/actie?gclid=CND1p4P3jLwCFUYV3godKwcAFQ

Ik ben eigenlijk zolang als ik me kan herinneren al aan het lijnen. Niet zo zeer echt lijnen maar probeer altijd een beetje op te letten. Mijn gewicht kan dan ook heel erg schommelen.

Toen ik zwanger werd heb ik besloten ervan te genieten en te eten wat ik wou. Dat heb ik misschien iets te letterlijk genomen. Ik werd al gewaarschuwd dat ik daar waarschijnlijk spijt van zou krijgen, maar ach wat kon mij het schelen ik was zwanger en wou voor 1x eens niet nadenken over mijn gewicht! Ik kwam behoorlijk wat aan! Hoeveel precies weet ik niet, Ik heb geweigerd om te wegen omdat ik zelf ook al wist dat het best veel zou zijn (te denken aan een kilo of 20).

Na mijn zwangerschap kreeg ik al snel door dat ik wel echt dik was geworden. Als die enorme buik weg is…. blijft er toch wat over. En het vet op de rest van je lichamen gaat niet zomaar weg. Ik heb hier en daar wat dieetjes geprobeerd, geprobeerd niet te snoepen, je kent het allemaal wel. Door mijn bekkeninstabiliteit kon ik niet gaan sporten dus dat werkte ook niet mee! Ik was het zat! Ik was niet gelukkig met mezelf…. werd er chagrijnig van en het was allemaal gewoon niet leuk.

Mijn zwager wees mij op een dieet wat collega’s van hem hadden gevolgd en super veel waren afgevallen. Ik dacht waarvoor niet? Laat ik het proberen. Ik ben naar een diëtiste gegaan en haar mijn problemen uitgelegd en gezegd dat ik Prodimed wou proberen.

Prodimed is eigenlijk voor mensen met zwaar overgewicht, maar doordat ik niet kon sporten en verder niks lukte mocht ik het toch doen. Goedkoop is het niet! Dat moet ik zeggen….. maar totaaaaaaal de moeite waard.

Ik ben in ongeveer 1,5 maand tijd 14 kilo afgevallen! Zonder te sporten!

14 kilo 1

Prodimed zijn maaltijd vervangers. Bijvoorbeeld een drankje(shake) of een omelet, soep, rosti, aardappelpuree en zelfs een toetje. Allemaal Prodimed maaltijd zakjes. Bij je avond eten mag je groenten eten. Het zijn shakes en maaltijden met veel eiwitten en proteïne waardoor je geen honger hebt. Het duurt een dag of drie voordat je gewend bent….. en dan loop je erdoorheen. Het is die knop die om moet om niet het verlangen naar iets lekkers te hebben. Want honger zal je niet hebben. Zelfs niet als je alleen een drankje als lunch hebt!

Het is verdeelt in 5 fasen.

14 kilo 2

Fasen 1 & 2 Zijn de actieve fasen. In deze fasen is wat je eet heel beperkt.

Voornamelijk de proteïne shakes en groenten. Bij fase 2 komen hier vlees en vis bij. Een diëtiste zal bespreken wat je streef gewicht is.  Als het volgens schema zou gaan zou je in fasen 1 & 2 ongeveer de helft van het totaal aantal kilo’s al af moeten vallen. (Dit was bij mij het geval).

Fase 3 & 4 zijn de overgangsfasen. In deze fase mag je steeds meer gaan eten en de shakes worden steeds minder. Je gaat er steeds meer werken aan een afbouw van het dieet en ondertussen val je nog steeds af.

Fase 5  Is de onderhoudsfase. Deze fase is om je gewicht te houden zoals je het nu hebt. Eventueel wat afvallen maar niet meer aankomen. Je hebt hier namelijk al die

tijd naartoe gewerkt en je lichaam is inmiddels al gewend aan de voedingsstoffen.

14 kilo 314 kilo 4

Het werkt echt! Het kost een dag of 3 voordat je aan het dieet gewent bent, dan verdwijnt de honger en vlieg je door het dieet heen. Alsof het een echt wonder middel is. Bij mijn vlogen de kilo’s eraf. En wat een heerlijk gevoel was dat.

Nu vraag je jezelf vast af of het er allemaal niet weer heel snel aan komt als je stopt met het dieet. Dat is dus niet de bedoeling en daar zijn de 5 fasen voor opgebouwd. Hou je je eraan dan moet het goed komen. Ik ben niet verder gekomen dan fase 3. Door wat familie omstandigheden kon ik even niet meer naar de diëtiste en daarna ben ik de “kracht” verloren. Waar ik wel een beetje spijt van heb, als ik door had gegaan was ik inmiddels al op mijn streef gewicht geweest.

Dus wil je je overtollige hardnekkige kilo’s kwijt raken en wil je daar wel een opoffering voor brengen. Dan is Prodimed echt iets voor jou! Natuurlijk zit er aan dit wonderdieet wel een prijs kaartje. Een doosje met 5 zakjes (Maaltijden, 5x soep of 5 x drank ect.) is 16 euro. Je neemt 4 zakjes per dag. Een ontbijt, lunch, avond en dessert. Dus feitelijk kan je het zien als 1 doosje per dag. You do the math!

Zit er een prijs kaartje aan je gezondheid? Je geluk? Je goed voelen? Het dieet heeft mij best wel wat geld gekocht maar meer dan het geld waard geweest omdat ik me 90 % beter voel als daarvoor. Ik zeg 90% omdat ik te vroeg ben gestopt met het dieet en dus nog wat kilo’s te gaan heb. Doe niet zo stom als ik en zet het dieet door!
Zet hem op!

With love N. 

Advertenties