Tags

, , , , ,

Wie kent ze niet? Die verschrikkelijk lelijke houten of metalen traphekjes? Heel onhandig en mooi zijn ze zeker niet.

Ik denk dat ik de oplossing gevonden heb.

De KiddyGuard Avant!

IMG_9176IMG_9178 IMG_9179
Dit traphekje is eigenlijk een doek. Opgerold is het maar een paar centimeter groot en zit het absoluut niet in de weg.

Uitgetrokken is het dus gewoon een doek. Niet veel bijzonders opzich. Bovenop zit een knopje, deze moet je omdraaien als je het doek wilt blokkeren of niet.

Eenmaal geblokkeerd kan je er geen beweging meer in krijgen! Wij hebben er met ons volle gewicht in gehangen om te testen en er kwam echt geen centimeter beweging in!

Voor ons is dit een fantastisch traphekje! Aangezien onze badkamer gelijk naast de trap zit vonden wij het te veel gedoe voor een “normaal” hekje. Dat moet je altijd open en dicht doen, ook als je kindje er niet bij is. Het zit dan vrijwel altijd een beetje in de weg.

Met de KiddyGuard Avant is dat probleem dus volledig opgelost.

Ik vind het een super traphekje! Je moet er wel eventjes je portemonnee voor open trekken maar dan heb je wel een super product.

Zoals gezegd zit onze badkamer direct naast de trap, als je de badkamer deur opent sta je bij de trap. Omdat ik dit niet z’n prettig idee vind met een meisje die over een tijdje misschien zelf wel naar de wc gaat vonden wij het een prima investering om dit traphekje te kopen. Ik heb er absoluut geen spijt van.

Het is super veilig, mooi, netjes weggewerkt en het mooiste van alles…… het zit niet in de weg!

With love N.