Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Wat meer kleur in het leven! Dat is wat we allemaal willen denk ik. Figuurlijk, maar dit kan je natuurlijk ook heel letterlijk nemen.

Van de week stuitte ik op zo’n super leuke webshop: Kleurrr. Wat verkopen ze hier nou… gekleurd toiletpapier! Hoe gaaf is dit?! En dan ook echt in super veel verschillende kleuren. Dit is toch te leuk!

Ik hou van nieuwe producten, snufjes, gadgets, hebbedingetjes, musthaves en ik ben dan ook heel blij met deze ontdekking! Weer iets nieuws, iets tofs!

Ik vind dat witte of wit met een print bedekte toiletpapier toch zo vreselijk. Het geeft me zo’n goedkoop gevoel. Zelfs Page haha. Beetje overdreven natuurlijk, maar geef nou toe… Als er nou de mogelijkheid is om in plaats van het “standaard” toiletpapier toiletpapier in een kleur naar keuze te gebruiken, dan wil je dat toch! Ik in ieder geval wel hihi.

Het allerergste eraan vind ik dat het gewoon zo jammer is van ons toilet. We hebben twee toiletten, boven en beneden. Het boven toilet zal me echt een worst wezen. Dit is gewoon een oud toiletje, waar we de muren een likje verf hebben gegeven en that’s it. Maar ons beneden toilet is mooi, vinden wij dan. We hebben het echt laten verbouwen; plafond verhoogd, grijze natuurtegels op de vloer, witte lange tegels op de muur, natuurstenen wasbak en natuurlijk een nieuw toilet. En dan… het afgezaagde toiletpapier! En ik weet het, misschien overdrijf ik een ietsiepietsie beetje hierover, maar ik kan me daar gewoon soms wel aan irriteren.

Maar goed, dat hoeft dus niet meer dankzij Kleurrr! Ze hebben echt onwijs veel kleuren toiletpapier.

Kleurrr 1Kleurrr 2
Zwart, groen, paars, geel, blauw, bruin, fuchsia, oranje en rood! Nou ik denk oprecht dat er geen toilet te bekennen is waar geen een van deze kleuren bij zou passen! Het zijn ook echt heldere kleuren, heel duidelijk. Niet vaal zeg maar.

Ik kreeg afgelopen week een pakketje van zes rollen zwart toiletpapier thuis gestuurd. Ohhh wat was ik enthousiast!!! Vriendjelief heeft ook echt naar me zitten kijken van; seriously? Blijf je zo verliefd naar het toiletpapier kijken?

Maar zelfs in de verpakking vond ik het al geweldig:
Kleurrr 3
Ik kon niet wachten om het te gaan ophangen. Ik ben gelijk lekker het toilet gaan boenen en heb enthousiast een rol opgehangen en de rest op de houder gezet.
Kleurrr 4Zeg nou zelf… dit ziet er toch classy uit?! Ik vond het stiekem gewoon zonde om te gebruiken.

Een prinsesje… zo voelde ik me een beetje! Een prinsesje op mijn eigen toiletje!
Kleurrr 5Kleurrr 6Kleurrr 7
Op de site van Kleurrr staat dan ook heel toepasselijk bij de zwarte kleur: “Niets schreeuwt meer glamour en luxe uit dan Renova zwart toiletpapier. Beste keuze voor dagelijks gebruik of feest evenementen.”

Ik ben het er echt helemaal mee eens. Het staat echt chique!

Ook inderdaad voor een feestje lijkt het me heel leuk! Ideeën in overvloed! Als het Nederlands elftal straks speelt op het WK dan vind ik echt dat we allemaal op zijn minst oranje toiletpapier moeten hebben! Of als ik straks mijn verjaardag vier wil ik echt fuchsia! Met pasen natuurlijk geel en met kerst rood! Ik zou bijna feestjes gaan verzinnen zodat we een nieuwe kleur kunnen bestellen haha.

Naast de kleur is het toiletpapier ook heel fijn in gebruik! Het is echt super zacht en ruikt heerlijk. Ruikt heerlijk???  Ja, echt!!! Heel erg fris en zacht ruikt het! Dit vind ik echt een heel groot pluspunt!

De specificaties van de website van Kleurrr:
– Zeer zacht en absorberend
– een heerlijke geur
– 3-laags papier
– 140 vellen per rol
– 100% zuiver papier
– kleurvast voor het beoogde gebruik

Naast het toiletpapier verkoopt Kleurrr ook in dezelfde kleuren keukenrollen. Deze heb ik nog niet geprobeerd, maar ga ik binnenkort zeker bestellen. Eerst een grote lenteschoonmaak en dan de boel opfleuren met gekleurd keukenpapier!

Voor keukenrollen geldt wat mij betreft hetzelfde als met toiletpapier. Het past gewoon niet bij mijn sfeertje. Ik zet de keukenrol inclusief houder ook vaak in het kastje in plaats van op het aanrecht. Maar kijk nou hoe leuk het kan zijn met gekleurd papier:
Kleurrr 8
Ik ben fan van Kleurrr! Het is wel ietsjes duurder dan simpel toiletpapier, maar het chique gevoel en de sfeer is het echt waard! Zelfs het vriendje vond het echt heel erg mooi staan!

Kleurrr verkoopt verder ook nog allerlei dingen zoals servetten en tissues. Ook andere leuke hebbedingetjes zoals een kruidenbal, een opvouwbaar vergiet, een fotolijstje en nog meer leuke spulletjes. De site is echt een kijkje waard! Wat ik er heel leuk aan vind is dat je op kleur kunt selecteren en je dan alle producten in die kleur te zien krijgt. Handy!

Wat ik nu helemaal echt heel erg leuk vind is dat wij de eer hebben jullie een actiecode te geven waarmee jullie tot 1 juni aanstaande 10% korting kunnen krijgen!!! De actiecode is: infinitylifestyle14.

Verwen jezelf gewoon eens met een paar rollen gekleurd toiletpapier. Gewoonweg omdat wij vrouwen het waard zijn om ons ook ons toilet een prinsesje te voelen! En de mannen prinsen natuurlijk…

With love ♥ S.

Advertenties