Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Verslavingen… Wie heeft ze niet! Nu heb ik gelukkig geen “echte verslavingen” zoals roken bijvoorbeeld, maar ik heb zeker ook mijn verslavingen.

Het grappige is dat het meestal wel tijdelijke verslavingen zijn. Dan ben ik opeens helemaal verslaafd aan soep. Ik kan er dan echt een aantal weken en soms maanden geen genoeg van krijgen. Ik heb er dan ook echt continu trek in. Maar op de een of andere manier vervliegen die verslavingen na een tijdje. De ene keer zijn het echt goede verslavingen, maar soms…

Zo heb ik ook een tijd gehad dat ik ‘s ochtends wakker werd en het eerste was waar ik aan dacht was: “RED BULL!!!”. Heel slecht, I know. Die verslaving is gelukkig vervlogen! Ook had ik echt een Candy Crush addiction… Stom spel! Al speel ik het nog steeds weleens hoor… En koffie, ja… Ik denk dat dat inmiddels niet meer tijdelijk is haha.

Mijn huidige verslavingen zijn:

Fruit!
Ik ben echt verzot op fruit. Altijd al geweest en ik heb het idee dat ik dat ook altijd zal blijven. Ook op groenten trouwens. Ik vind het allemaal zo lekker!

Alleen soms komen er van die periodes dat ik het echt alleen maar wil eten. Dat heb ik nu dus! Het zal ook wel aan de lente liggen! Ik heb er gewoon zóveel zin in!

My current addictions 1Hardlopen!
Ik mag het nu sinds kort weer opbouwen en daar ben ik zo blij mee. Ik geniet er echt met volle teugen van. Ik doe het het liefst ook elke dag alleen houdt mijn knie, mijn conditie en mijn spierpijn me daarin (gelukkig) tegen. De drie keer per week die ik het nu doe is echt zo lekker. Ik kijk er echt naar uit en ik wil ook gelijk weer allemaal nieuwe hardloopspulletjes.

Noten!
Deze verslaving komt denk ik omdat ik nu een paar keer naar de markt ben geweest. Dan loop je langs die notenkramen en dan… yum yum yum! Nu eet ik bijna elke dag wel wat verse noten. Happy!
My current addictions 2Pinterest
Echt dit is zo verslavend! Deze verslaving duurt inmiddels al maanden. Er staan zoveel leuke dingen op en het is ook gewoon zo lekker om te blijven swipen met je vinger.
My current addictions 3Zonnebril
Oh ja!!! Vanaf het eerste zonnestraaltje zijn ik en mijn zonnebril al onafscheidelijk!
My current addictons 4

Hebben jullie ook “last” van tijdelijke verslavingen?

With love S. 

Advertenties