Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

20140320_210022Afgelopen donderdag ben ik samen met een vriendin naar het Nikkie Event bij Mooi ben jij geweest in Doetinchem. We moesten er een eindje voor reizen, luisteren naar de TomTom was lastig en een parkeerplek vinden bleek ook nog een uitdaging voor ons, maar we zijn er gekomen en het was het de reis waard!
IMG-20140321-WA0007201403220804Het was in de winkel van Mooi ben jij zelf en allereerst: wat een prachtige winkel! Ontzettend groot. De winkel bestaat uit twee verdiepingen en de verdiepingen bestaan weer uit kleinere ruimtes/kamers, maar zijn wel allemaal open. Een soort shop-in-shop idee. Heel erg leuk! Mooi ben jij verkoopt ook echt super leuke kleding en lifestyle artikelen. Denk aan de merken Nikkie (of course), Josh V, Saint Tropez, Rivièra Maison, Bloomingville, Shabbies, UGG, Moscow en nog veel meer. Echt de moeite waard om een keer een kijkje te nemen!

Party! Dat was het thema van de avond. En een party was het zeker! De avond was zo leuk verzorgd. Er was een cocktailbar, sushi, hapjes, een DJ, de catwalk natuurlijk en er waren heel veel vrouwen! Het was echt super gezellig en de zeker de cocktails waren heerlijk! Het was alleen wel echt bloedje warm.
201403220802201403220803Waar het Nikkie Event uiteindelijk natuurlijk omging was de nieuwe collectie van Nikkie Plessen! De rode loper liep van de bovenverdieping naar beneden en vervolgens twee kanten op door de winkel heen. Waar je ook stond; de modellen kwamen langs. De show was heel feestelijk op een lekker muziekje!
IMG-20140321-WA0015Bij dit soort events kom ik er toch wel echt achter dat mijn S4 toch tekort schiet. Meestal ben ik onwijs blij met mijn telefoontje en ik ben ook regelmatig verbaasd over de bizar goede kwaliteit van foto’s, maar met een bewegende modeshow wordt het toch wel echt een beetje lastig. Ik mis dan toch wel echt een goede camera. Gelukkig krijg ik er eentje in juni! Dit korte filmpje laat een beetje zien hoe de show werd uitgevoerd. Let niet op de kwaliteit… Er werd echt gedanst en genoten door de modellen.

Over de collectie kan ik heel kort zijn: LEUK! Ik en mijn vriendin hebben echt continu tegen elkaar staan zeggen: “ Oh die is leuk”, “Leuk!!!”, “Die is ook leuk zeg”, “Heel leuk!”, “Wow, leuk he!”, “Héél leuk”. Haha.

Ik vond de collectie heel vrouwelijk vooral. Of het nu een casual outfit was of iets zakelijker; het was vrouwelijk!

Één jurk sprong er wat mij betreft echt uit. Oh wat ben ik verliefd op die jurk. Nikkie zelf droeg de jurk zelf ook deze avond. Een navy blauwe jurk, heel classy, met een achterkant… Fantastisch:
genevieve-dress-navygenevieve-dress-navy (1)Super mooi toch?! I am really in love with this dress. Thuis kwam ik erachter dat de jurk er ook in het rood is…! B-e-a-utiful!KnipselVerder sprongen deze items er ook nog uit wat mij betreft: places-blazer-navyplaces-blazer-navy (1)film-noir-dressrochelle-tunic-redEcht een hele mooie collectie. Ik heb helaas niks gekocht. Deels omdat een aantal items deze week pas binnen zouden komen en het ontzettend druk was en ik dacht ik kijk thuis wel lekker op mijn gemakje online. En grotendeels omdat de collectie wel aan de prijs is!

Inmiddels ben ik wel al zover dat ik heb besloten de jurk met de prachtige achterkant te gaan bestellen. Eigenlijk vind ik hem echt ietsjes te duur, maar ik ben verliefd. Hij kost € 119,95. Ik twijfel alleen nog over rood of blauw… Wat denken jullie?

Neem even een kijkje op de site van Nikkie, het is echt een hele leuke collectie! En als Mooi ben jij weer een event geeft ben ik er zeker weer bij! Party!

With love ♥ S.

Advertenties