Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

suits 1Een serie met deze twee mannen… Die continu in pak lopen… Do I even need to say more?!

Snel, scherp, humor, intrige: Suits!

Mike Ross (linker hottie) belandt tijdens zijn vlucht voor de politie na een drugsdeal toevallig in een sollicitatiegesprek met Harvey Specter (rechter hottie). Harvey is een succesvolle advocaat en is op zoek naar een advocaat-medewerker. Ondanks dat Mike geen rechtendiploma heeft weet hij Harvey toch over de streep te trekken met zijn fotografische geheugen en enorme kennis. Harvey neemt Mike aan en samen vormen ze een team en nemen ze de meest onmogelijke zaken aan. Het geheim met betrekking tot Mike zijn diploma houden ze geheim.

Harvey is arrogant, eigenwijs, eigenzinnig, ontzettend slim, verwaand en het erge is dat alles hem toch zo woest aantrekkelijk maakt. Echt een good guy meets bad guy. Zijn hart zit op de juiste plek, maar hij heeft een soort muur om zich heen gebouwd. En dan kleed hij zich ook nog eens zo verdomd goed. Got to love him.

Harvey gooit Mike in het diepe en verwacht veel van hem. Tegelijkertijd merk je ook dat Harvey om hem begint te geven en hem in bescherming neemt. Bromance!
suits 2 “When you’re backed against the wall, break the god damn thing down”. That is what Harvey Specter would do! Opgeven is geen optie! He wants to win BIG!

Op de een of andere manier doet de serie me ook een beetje aan House denken. House heeft een beetje dezelfde arrogantie als Harvey. Hij weet dat hij goed is. Een enorm ego!

Mike is wat onzekerder. Wat natuurlijk helemaal niet raar is als je van blower en examenfraudeur van de een op de andere dag opeens een advocaat bent en je dan ook nog eens met en voor Harvey werkt. Maar hij ontwikkelt zich met vallen en opstaan goed en heeft ijzersterke eigenschappen.

Wij zijn inmiddels bij seizoen 3 en in Nederland wordt vanaf 7 april aanstaande seizoen 1 uitgezonden dus ik zal verder niet teveel over de serie vertellen! Alleen maar dat het echt een must see is!!!

De spanning, de verhaallijnen, de snelheid, de karakters, KIJKEN!

With love ♥ S.

P.S. Misschien heb ik wel iets teveel de vrouwelijke kanten benaderd hihi, maar mannen: ook voor jullie is het echt een top serie! Vriendjelief en een aantal vrienden van ons zijn ook helemaal into Suits!

Advertenties