Tags

, , , , , , , , , ,

Deze best wel nieuwe Android app houdt bij wat je per dag doet. Welke app’s je hebt gebruikt en voor hoelang. Vervolgens stelt hij een top 5 samen van jouw meest gebruikte app’s van die dag. Ik durf niet te zeggen of hij er ook voor de Iphone is, ik neem aan van wel?

Het leek mij echt ontzettend leuk om dit een keer bij te houden en te bekijken. Ik was nu toch wel benieuwd hoe vaak in nou daadwerkelijk mijn telefoon gebruik aangezien het vriendje blijft volhouden dat ik en mijn telefoon onafscheidelijk zijn. Dat ik mijn telefoon in mijn ogen veel minder gebruik tegenwoordig, onder andere omdat ik nu heel vaak er niet op kijk als ik met anderen ben, maakt blijkbaar geen verschil. Is dit nu echt zo, dacht ik…

Nou het is echt zo… haha. Ik heb de app nu een weekje gebruikt en het verschilt wel iets per dag, maar over het algemeen is het wel ongeveer gelijk.

Ik heb wat screenshots gemaakt, helaas zie je hier niet het resultaat na een dag omdat ik net wakker ben, maar kunnen jullie wel even van het idee van de app “proeven”. Ik zal mijn habits van een dag ook nog een keer met jullie delen!
Screenshot_2014-04-09-10-48-06 Screenshot_2014-04-09-10-47-58 Screenshot_2014-04-09-10-49-18

Bij mij was het dus echt WordPress, WhatsApp, Spotify, Pinterest, Facebook, TomTom en nog meer! Haha. De eerste vijf ook in deze volgorde trouwens.

Ik ben wel blij dat ik gelukkig kan zeggen dat ik ook stukjes post en typ in en met mijn WordPress app dus die enorme tijd dat ik die app gebruik valt te verklaren. Maar WhatsApp daarentegen… Daar schrok ik wel even van…

En dan wil ik nog niet nadenken over de apps die de top 5 niet hebben gehaald…

Ik denk dat ik het maar echt moet toegegeven… Misschien zijn we wel onafscheidelijk… Nu ik daarover nadenk zie ik het langzaam maar zeker ook wel in haha. Maar ja, het is gewoon ook zo handig allemaal! Waar zou ik wel niet belanden zonder mijn TomTom app en stel nou dat ik geen WordPress app had dan zou ik alles moeten opschrijven continu, en wat moeten we zonder WhatsApp. En ja, mijn camera; I just love pictures! Pinterest is gewoon heel rustgevend bij slapeloze nachten. Spotify, ja hallo, heb ik een premium abonnement; moet ik er natuurlijk wel van genieten! Ja, ik ben we er van bewust… Ik probeer het enorme telefoongebruik goed te praten haha.

OK, ook ik ben lui, verslaafd en verwend door mijn telefoon!

Durven jullie de app App Habits aan?

With love S. 

Advertenties