Tags

, , , , , , , , , , , , ,

Even serieus… Ligt het aan mij of is de kinderkleding van tegenwoordig echt té leuk. Honderdduizend keer leuker dan dat het vroeger “in mijn jeugd” was?! Het valt me echt op. Mijn nichtje en neefje lopen gewoon in kleding die ik zelf nu ook zou aan trekken. Ook als ik in de winkels loop dan word ik gewoon helemaal enthousiast van alle kinderkleding.

Nou moet ik zeggen dat ik als kind wel echt heel leuk gekleed werd. Niet altijd haha, maar vaak wel! Ik kreeg soms echt de mooiste jurkjes en pakjes aan. Zeker met feestdagen. Maar nu kun je de kids zo leuk en hip kleden. Anders dan toen denk ik… Al was de mode natuurlijk ook anders toen.

017Laatst liep ik in de Hema een beetje rond te neuzen bij de kinderkleding. Dat is een soort van gewoonte geworden. Er zijn zoveel kindjes om me heen dus de kinderafdeling hoort er tegenwoordig standaard bij. Maar goed, ik liep dus in de Hema en ik kwam echt een super schattig jurkje tegen met pofmouwtjes en kant. Zo leuk, dat ik hem zelf wou hebben, haha. Ik dus naar de vrouwenafdeling en ja hoor! Ze hadden hem ook voor mij! Enige probleem was dat mijn maat er niet was, GRRR. Maar ze hadden hem wel! Ik heb later nog gekeken of ze hem toevallig nog binnen hadden gekregen, but no! De Hema heeft echt leuke kleding voor kids

Ook in de stad heb ik het regelmatig. Ik moet mezelf echt inhouden om niet alles voor de kids om me heen te kopen. Of om niet jaloers te worden omdat ik het zelf zou willen hebben, haha.

014
Een dochtertje van een vriendin is in juni jarig en ik ben al lekker aan het rondneuzen. Dat ik kleding ga kopen staat vast. Ik hoop maar dat ze dit niet leest… Dan is de verrassing er al af haha.

Ik denk dat ik bij Esprit ga inslaan. Bij de mini girl collectie staan echt jurkjes die zo onwijs cute zijn. De wit met roze en het spijkerjurkje: I’m in love. Te schattig toch?! En dat blauw met wit geruite overhemd voor jongens dan?! In mijn hoofd zit ik ze helemaal aan te kleden en te stylen als ik de site bekijk haha. Ik heb toevallig voor mijn vriend laatst een zelfde soort overhemd gekocht. Kunnen ze een “broers”dag inlassen haha.

jurkj jurkje overhemd ruit

Dat wordt wat hoor… Als wij ooit een kindje mogen krijgen van moeder natuur. Zeg maar DAAAAG centjes en HALLO kasten vol, k-a-s-t-e-n v-o-l-! Ik voel een verslaving aankomen.

Ik ben nu zelf al een kinderkleding-aholic en ik heb nog geeneens een kindje! Kan je nagaan! Waarom maken ze het dan toch ook allemaal zo leuk?! Maar ook echt andere dingen dan kleding hoor. Ik heb al eerder over kinderspeelgoed van tegenwoordig geschreven, geweldige dingen! Ik ben ook eigenlijk meer een kinderspullen-aholic, haha. Ik moet er altijd even naar kijken..

005

Hebben jullie nog leuke tips voor kinderkleding? En wat vinden jullie van de twee jurkjes? Doen?

With love   S.

Advertenties